Υπηρεσίες

Τεχνολογια Καλλιεργειων

Ο τομέας των νέων τεχνολογιών βοηθά την ανάπτυξη των καλλιεργειών με σύγχρονα τεχνικά μέσα, βοηθώντας την παραγωγή. 

Υπαιθριες Καλλιεργειες

Οι υπαίθριες καλλιέργειες αποτελούν έναν παραδοσιακό τρόπο ανάπτυξης φυτών.  

Θερμοκηπιακες Καλλιεργειες

Θερμοκηπιακές καλλιέργειες παντός τύπου τόσο ερασιτεχνικού όσο και επαγγελματικού.

Φαρμακευτικη Κανναβη

Παρέχουμε πλήρη τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη σε νόμιμες καλλιέργειες Φαρμακευτικής Κάνναβης.

Τεχνολογία Καλλιεργειών

Ο τομέας των νέων τεχνολογιών βοηθά την ανάπτυξη των καλλιεργειών με σύγχρονα τεχνικά μέσα, βοηθώντας την παραγωγή. Δρα πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και αναπτύσσει σύγχρονες μεθόδους φυτοπροστασίας και θρέψης ολοκληρωμένης αντιμετώπισης.

Αεροπονία

Η αεροπονία αποτελεί μια καινοτόμο καλλιεργητική μέθοδο πραγματικά επαναστατική. Τα φυτά αναπτύσσονται σε ελεγχόμενο περιβάλλον με πλήρη απουσία υποστρώματος. Το μόνο που χρειάζεται είναι ανακυκλώσιμο θρεπτικό διάλυμα για την ανάπτυξή τους. 

Ενυδρειοπονία

Μια καινοτόμος μέθοδος καλλιέργειας με ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Στηρίζεται στη συμβίωση ψαριών και φυτών, συνδιάζοντας την υδατοκαλλιέργεια με την υδροπονία. Τα απόβλητα των ψαριών και τα υπολλείματα των τροφών, μετατρέπονται σε θρεπτικά συστατιά για τα φυτά. Τα παραγόμενα τρόφιμα είναι οργανικά αφού δεν χρησιμοποιούνται χημικά λιπάσματα ή φυτοφάρμακα. 

Συστήματα Fodder

Τα υδροπονικά συστήματα fodder δικαίως θεωρούνται το μέλλον της γεωργίας και της κτηνοτροφίας. Μεγάλες αποδόσεις με χαμηλό καλλιεργητικό κόστος. Μπορεί κανείς να καλλιεργεί καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, ανεξαρτήτως κλίματος ή εποχής. Εξοικονόμηση νερού και ανθρώπινου δυναμικού. Μέθοδος φιλική ως προς το περιβάλλον. 

Συστήματα Καλλιέργειας Εσωτερικού Χώρου

Όλες οι καλλιέργειες, συμπεριλαμβανομένου και αυτών που αναπτύσσονται σε εσωτερικό χώρο, έχουν ανάγκη από φώς και θρεπτικά συστατικά. Με τα κατάλληλα συστήματα & παρεμβάσεις η καλλιέργεια γίνεται με απλό και εύκολο τρόπο στους χώρους αυτούς.

Τεχνητός Φωτισμός

Ο τεχνητός φωτισμός είναι αναγκαίος για καλλιέργειες εσωτερικού χώρου. Σωστός φωτισμός συνεπάγεται υγιή φυτά και μεγάλες σοδειές. 

Υδροπονία

Η υδροπονία αποτελεί ένα σύγχρονο τρόπο καλλιέργειας, όπου τα φυτά αναπτύσσονται χωρίς χώμα. Τα φυτά για να μεγαλώσουν χρειάζονται νερό, θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο. Όλα αυτά τους παρέχονται μέσω των υδροπονικών συστημάτων. 

Υπαίθριες Καλλιέργειες

Super Foods

Φυτά υπέρ-τροφές (Super Foods), των οποίων τα μέρη, όπως οι καρποί, τα φύλλα ή άλλα μέρη των φυτών γίνονται τροφές, οι οποίες βοηθούν τον ανθρώπινο οργανισμό. Ενισχύουν το ανοσοποιητικό, βοηθούν στην καταπολέμηση του άγχους και της κοπώσεως.

Δενδροκομία

Η δενδροκομία είναι ένας δυνατός κλάδος στο κομμάτι της γεωργίας. Ο πολλαπλασιασμός και καλλιέργεια οπωροφόρων & καρποφόρων δένδρων διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο για τον αγροτικό τομέα, σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο.

Ενισχυτικά Εδάφους

Τα ενισχυτικά εδάφους περιλαμβάνουν χώματα και υποστρώματα τα οποία είναι κατάλληλα τόσο για καλλιέργεια εσωτερικού όσο και εξωτερικού χώρουλλον. 

Μελέτη Κλίματος

Το κλίμα αλληλεπιδρά με τις καλλιέργειες της υπαίθρου. Επιδράσεις όμως υπάρχουν και στο μικροκλίμα που δημιουργείται σε εσωτερικούς χώρους, όπου χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη φυτών. Η μελέτη του κλίματος σε γεωργικές και αστικές περιοχές βοηθά, ώστε να έχουμε τις λιγότερες τυχόν επιπτώσεις στην καλλιέργεια μας. 

Φυτοπροστασία

Η φυτοπροστασία συμπεριλαμβάνει αρκετές καλλιεργητικές εργασίες για μια προσοδοφόρα καλλιέργεια. Στη βιολογική καλλιέργεια η φυτοπροστασία έχει ως στόχο την πρόληψη και όχι την θεραπεία, χρησιμοποιώντας σκευάσματα χωρίς χημικά. 

Αγροτική Νομοθεσία

Παρέχουμε ενημέρωση σε σχέση με τη βασική νομοθεσία και νομολογία που αφορά τις καλλιέργειες, τόσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και την Εθνική.

Φυτά Μεγάλης Καλλιέργειας

Τα φυτά μεγάλης καλλιέργειας είναι φυτά που καλλιεργούνται κατά κανόνα σε μεγάλες εκτάσεις και περιλαμβάνουν τα χειμωνιάτικα σιτηρά (σιτάρι, κριθάρι, βρώμη, βρίζα), τα ανοιξιάτικα σιτηρά (καλαμπόκι, ρύζι, σόργο, κεχρί), τα βιομηχανικά φυτά (βαμβάκι, καπνός, ζαχαρότευτλα, πατάτα, βιομηχανική τομάτα), τα χειμωνιάτικα ψυχανθή (βίκος, μπιζέλι, ρόβη, κουκιά, φακή) και τα ανοιξιάτικα ψυχανθή (φασόλια, σόγια, αραχίδα, ρεβύθι).

Θερμοκηπιακές Καλλιέργειες

Αυτοματισμοί

Για μια επιτυχημένη καλλιέργεια θερμοκηπίου απαιτείται έλεγχος κλίματος. Οι νέες τεχνολογίες επιτρέπουν την εύκολη διαχείριση του περιβάλλοντος του θερμοκηπίου, της υδρολίπανσης καθώς και των κλιματικών συνθηκών. 

Κατασκευές

Θερμοκήπια όλων των τύπων πολλαπλά τοξωτά, γοτθικά, τούνελ, ερασιτεχνικά & κήπου, σας βοηθούν να καλλιεργήσετε όλο το χρόνο.

Φυτοπροστασία Θερμοκηπίου

Όπως η φυτοπροστασία της υπαίθρου έτσι και η φυτοπροστασία του θερμοκηπίου έχει σκοπό την πρόληψη και όχι τη θεραπεία. Με απλούς τρόπους προφύλαξης της καλλιέργειας αλλά και κατάλληλη χρήση ωφέλιμων οργανισμών μπορείτε να θεωρείτε σχεδόν βέβαιη την απόδοση της καλλιέργειά σας. 

Μέθοδοι Καλλιέργειας σε Θερμοκήπιο

Ενημερωθείτε για  τις σημαντικότερες μέθοδους καλλιέργειας σε θερμοκήπιο. Γνωρίστε τις βασικές τεχνικές και κάντε την σωστή επιλογή με βάση τις εξειδικευμένες ανάγκες σας.

Λίπανση - Ενισχυτικά

Ο σύγχρονος καλλιεργητής πρέπει να ανταποκριθεί σε αυξανόμενες απαιτήσεις σε σχέση με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος του, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα τις σοδειές που του επιτρέπουν τη ανάπτυξη των εργασιών του. Σε συνδυασμό με την εκθετική αύξηση στη ζήτηση πιστοποιημένων βιολογικών, οργανικών και φυτικών τελικών προϊόντων και μάλιστα με εγγυήσεις για την ορθή μεταχείριση σε όλη τη γραμμή παραγωγής (από τον σπόρο μέχρι τον καρπό), γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η χρήση κατάλληλων προϊόντων για την θρέψη και ενίσχυση των φυτών σας. Εμείς μπορούμε να σας  παράσχουμε τα κατάλληλα σκευάσματα για την επίτευξη του στόχου σας και να εγγυηθούμε τόσο την συμμόρφωση με το νομικό πλαίσιο όσο και τη μεγιστοποίηση της παραγωγής σας αλλά και των ποιοτικών χαρακτηριστικών του τελικού σας προϊόντος.

Φαρμακευτική Κάνναβη

Παρέχουμε πλήρη τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη σε νόμιμες καλλιέργειες Φαρμακευτικής Κάνναβης, με στόχο την μεγιστοποίηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του τελικού προϊόντος και με αποτέλεσμα την εξασφάλιση της επιτυχίας της επένδυσης.

Εκπόνηση Μελετών

Ανάλυση επένδυσης

Σύσταση μελέτης βιωσιμότητας

Σύνταξη και υποβολή φακέλου αδειοδοτήσεων

Μεταποίηση

Αξιοποίηση ενδιάμεσων προϊόντων

Επεξεργασία και τυποποίηση τελικών προϊόντων

Συμβουλευτική

Εξοικονόμηση πόρων

Οργάνωση παραγωγής

Βελτίωση οργανοληπτικών στοιχείων

Μεγιστοποίηση παραγωγής 

Turn Key

Αναλαμβάνουμε το έργο από τον σχεδιασμό έως και την ολοκλήρωσή του. Παράδοση “με το κλειδί στο χέρι”

Κήπος & Βεράντα

Διαμόρφωση Κήπου / Βεράντας
Αυτόματο Πότισμα
Γκαζόν / Χλοοτάπητας
Περμακουλτούρα